македонска Archives - Bits of insurance

Македонска компанија меѓу 30 најиновативни технолошки компании во Југоисточна Европа

Македонската компанијата Elevate Global која работи на проекти поврзани со вештачка интелигенција и машинско учење, е меѓу 30-те најиновативни технолошки компании од Југоисточна […] Повеќе »