лични карти Archives - Bits of insurance

Почна процесот на промена на името: Табли на гранични премини, институции, пасоши, лични карти……

Промената на уставното име на Македонија следува по потпишувањето на Договорот од Преспа и неговата ратификација во парламентите во двете […] Повеќе »