ласкарци Archives - Bits of insurance

МЗЗПР: Случаите со вработените повредени во несреќата кај Ласкарци да се водат како несреќи на работа

Работодавачите во чии компании работеле повредените или загинатите во сообраќајната несреќа кај Ласкарци треба овие случаи да ги пријават во […] Повеќе »