критериумите за осигурување животни Archives - Bits of insurance

Осигурајте си ги домашните миленици: Ако нападнат или каснат човек, казните се големи

Како во светот, така и во Македонија, се почесто семејствата се одлучуваат да имаат домашни миленици. Семејствата во кои се […] Повеќе »

Осигурување на животни: Кои се критериумите за да направите осигурување?

Како во светот, така и во Македонија, се почесто семејствата се одлучуваат да имаат домашни миленици. Семејствата во кои се […] Повеќе »