Конфедерацијата на слободни синдикати Archives - Bits of insurance

КСС со истите барања на нов протест во сабота во Кичево

Конфедерацијата на слободни синдикати за во сабота најавува нов протест што ќе се одржи во Кичево, а на кој повторно […] Повеќе »