компанија Archives - Bits of insurance

Македонска компанија меѓу 30 најиновативни технолошки компании во Југоисточна Европа

Македонската компанијата Elevate Global која работи на проекти поврзани со вештачка интелигенција и машинско учење, е меѓу 30-те најиновативни технолошки компании од Југоисточна […] Повеќе »

Зошто мојата компанија за осигурување ме прашува колку пат имам до работа?

Постојат многу фактори кои се во игра кога се пресметуваат стапки на осигурување на автомобили. Еден од овие фактори всушност […] Повеќе »

Осигурителна компанија објави банкрот поради пожарот во Калифорнија

Разорниот пожар во Калифорнија предизвика толку штета што една осигурителна компанија мораше да го ликвидира својот имот. Осигурителната компанија чија […] Повеќе »