компании Archives - Bits of insurance

Дали ни се потребни осигурителните компании?

За успех во бизнисот или општо во животот, секој мора да ја разбере важноста на осигурителните компании. Тие му даваат […] Повеќе »

Огромен интерес кај стартап компаниите за финансиска поддршка од ФИТР

Во Фондот за иновации и технолошки развој беа презентирани првичните резултати по завршената административна проверка на пристигнати апликации на јавниот […] Повеќе »

Објавена првата листа на должници во 2019 година

Управата за Јавни приходи ја објави листата со број 1 должниците за 2019 година. Во оваа листа може да се […] Повеќе »