кипар Archives - Bits of insurance

CNP Assurance стекнува удел на Банката на Кипар во осигурителните единици

CNP Cyprus Insurance Holdings објави дека нејзиниот мнозински акционер – францускиот осигурител CNP Assurances, кој поседува 50,1% од акционерскиот капитал, […] Повеќе »