канцеларии Archives - Bits of insurance

Кои канцеларии на УЈП работат денес?

Денеска истекува рокот за регистрација во електронскиот систем на УЈП на сите даночни обврзници. Регионалните канцеларии на Управата за јавни […] Повеќе »