Калифорнија Archives - Bits of insurance

Осигурителна компанија објави банкрот поради пожарот во Калифорнија

Разорниот пожар во Калифорнија предизвика толку штета што една осигурителна компанија мораше да го ликвидира својот имот. Осигурителната компанија чија […] Повеќе »