калифорниските Archives - Bits of insurance

Калифорниските пожари предизвикаа повисоки осигурителни премии

Ricardo Lara, новиот Осигурителен Комесар на Калифорнија, донесе лоши вести за имателите на домови во руралните делови на Калифорнија. Тој […] Повеќе »