изнуда Archives - Bits of insurance

Каде ли ги ставија овие камери …!?

Погледнете една компилација на глумци кои се трудат да изнудат пари од осигурување. Е арно ама измислија камери. Кај ги […] Повеќе »

Каква креативност! Погледнете го обидот за глума со цел да се наплати осигурување!

Сведоци сме на многу обиди од луѓе кои се обиделе да го измамат осигурувањето со цел да наплатат некоја сума […] Повеќе »