закани Archives - Bits of insurance

Сајбер закани: како да се заштитите?

Денешните „паметни“ телефони се многу помоќни од компјутерите користени од страна на NASA при слетувањето на Месечината. Меморијата од 2KB […] Повеќе »

Глобален ризик индекс 2018: растечки закани

Топ трите класи на закани за глобалниот БДП во 2019 се природните катастрофи, економијата, трговијата и финансиите, и гео-политиката и […] Повеќе »