задолжувања Archives - Bits of insurance

Секој граѓанин е задолжен со дополнителни 200 евра

Ако на крајот од 2017-та година долгот изнесувал 4,86 милијарди евра, 2018-та година ја завршивме со долг од 5,2 милијарди […] Повеќе »