житни култури Archives - Bits of insurance

Сушата во источна Македонија ќе ги намали приносите на житните култури

Сушата во источна Македонија им ја задоцни есенската сеидба на житните култури. Претседателот на Асоцијацијата на земјоделци, Ефтим Шаклев вели […] Повеќе »