животна средина Archives - Bits of insurance

VIG вклучени во VONIX индексот на одржливост

Виенската група за осигурување (VIG) повторно е вклучена во австрискиот индекс на одржливост на VONIX за периодот 2019/20 година. Листата […] Повеќе »