Жени-претприемачи и канадски експерти Archives - Bits of insurance

МАКЕДОНИЈА2025 организира панел дискусија за зајакнување на женското претприемништво според најдобрите канадски практики

Меѓународната невладина организација Македонија2025, на 31-ви јануари (четврток), организира... Повеќе »