е-персонален данок Archives - Bits of insurance

Кои канцеларии на УЈП работат денес?

Денеска истекува рокот за регистрација во електронскиот систем на... Повеќе »

УЈП ќе биде отворен и утре

Со оглед дека истекува крајниот рок за регистрација во... Повеќе »

УЈП во Аеродом ќе работи до 18:00

Канцеларијата на УЈП во Општина Аеродром, го зголеми своето... Повеќе »