еурохолд Archives - Bits of insurance

6 причини зошто ви треба осигурување на живот

За жал поголемиот дел од луѓето не купуваат животно осигурување – тоа им е продадено на нив. Но, дали осигурувањето […] Повеќе »

Еурохолд во разговори за купување на средствата на CEZ групацијата

Бугарскиот финансиски холдинг Еурохолд – сопственик на осигурителната компанија EIG – Euroins Insurance Group соопшти дека влегува во ексклузивни разговори […] Повеќе »