Еуромани Archives - Bits of insurance

Гувернерката на НБРМ на Форумот „Еуромани”

„Сите ние како носители на политики во Централна и Источна Европа треба да се фокусираме на елиминирање на структурните пречки за зголемување на потенцијалниот економски […] Повеќе »