елон маск Archives - Bits of insurance

Откриен гигантскиот осигурителен партнер на Тесла

Коосновачот и извршниот директор на Тесла, Елон Маск, неодамна ги објави плановите за започнување на “релевантна” програма за осигурување на […] Повеќе »

Елон Маск открива планови за осигурителен производ на Тесла

За коосновачот и извршниот директор на Тесла, Елон Маск периодов беше навистина тежок. Тесла се соочи со неочекувана нето загуба […] Повеќе »