евтини кредити Archives - Bits of insurance

Комплетирана првата транша од 100-те милиони евра евтини кредити од ЕИБ

Со 15 милиони евра евтини кредити од Европската инвестициска банка – ЕИБ, ќе се поддржат инвестициите на 39 мали и […] Повеќе »