дупка на пат Archives - Bits of insurance

Доколку го оштетите возилото на дупка, Општината треба да Ви надомести!

После топењето на снегот се открија дупките кои се дополнително зголемени поради солта која ја фрлаа надлежните служби. Претодно пишувавме […] Повеќе »