договорот Archives - Bits of insurance

Брегзит договорот отфрлен: што е следно?

Нацрт-предлогот на Брегзит договорот на британскиот премиер Тереза Меј беше офрлен од парламентот. Сега таа е во преговори со ривалите […] Повеќе »