дигитална Archives - Bits of insurance

Од утре стартува дигиталната царина

Дигиталниот систем за обработка на царински декларации и акцизни документи (СОЦДАД) стартува од ноќеска на полноќ. СОЦДАД е систем кој […] Повеќе »

Дигитална обработка на штетите во 2019

Промената кај очекувањата на корисниците, рекордните катастрофални загуби, како и диструптивните технологии, бараат менување на начинот на исплата на штетите. […] Повеќе »