граве Archives - Bits of insurance

6 причини зошто ви треба осигурување на живот

За жал поголемиот дел од луѓето не купуваат животно осигурување – тоа им е продадено на нив. Но, дали осигурувањето […] Повеќе »

Двоцифрено зголемување за осигурителната индустрија во Македонија

Статистиката обезбедена од македонскиот ISA укажува на вкупниот обем на бруто полисирана премија (GWP) од 161,4 милиони евра (9,9 милијарди […] Повеќе »

Што можеме да очекуваме на пазарот на Животно осигурување?

Помина уште една година во која секторот на Осигурување бележи раст, особено во делот од секторот кој се однесува на […] Повеќе »