воздухопловен Archives - Bits of insurance

Воздухопловно-техничкиот кадар да се обучи за сајбер заканите

Потребна е специјализација на воздухопловно техничкиот кадар со што ќе се подигне нивото за справување со сајбер предизвиците, порачаа учесниците […] Повеќе »