билборд Archives - Bits of insurance

Како овој агент за осигурување доби 20.000 повици за неговиот роденден?

Роденденската шега на 61-годишниот агент за осигурување излезе од контрола откако човекот добил околу 20.000 телефонски повици и илјадници пораки […] Повеќе »