бизнис форум Archives - Bits of insurance

Македонска бизнис делегација на Копаоник бизнис форум

Десетчлена македонска бизнис делегација, претставена преку Стопанската комора на Македонија првпат учествува на Копаоник бизнис форумот, најпрестижната бизнис манифестација во […] Повеќе »