бесплатно здравство Archives - Bits of insurance

До каде се ветувањата на Владата на Република Македонија за бесплатно здравство: Граѓаните од 1 јануари ќе се лекуваат бесплатно

На 31 мај 2017 година со 62 гласа „за”, 5 воздржани и 44 „против“ во Собранието беше изгласана Владата, предводена […] Повеќе »