барања Archives - Bits of insurance

Три илјади земјоделци поднеле барање за субвенции за 2019 година

Околу три илјади земјоделски стопанства поднеле барање за земјоделски субвенции за 2019 година. од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството […] Повеќе »

Дали сајбер нападите водат во поднесени барања?

Свесноста за опасноста од сајбер нападите се повеќе се зголемува. Луѓето се повеќе се информираат за овие опасности преку медиумите, […] Повеќе »