афера Archives - Bits of insurance

Афера ,, Пензиски фонд”: Јавете се на овие броеви да дознаете дали имате уплата за Вашата пензија во вториот пензиски фонд

Обелоденувањето на аферата во Пензискиот фонд се чини предизвика сериозни потреси во пензискиот систем. Неплаќањето на големиот број на осигурениците […] Повеќе »