Агенцијата за кредитен рејтинг Archives - Bits of insurance

Брегзит без договор ја води Велика Британија кон рецесија

Агенцијата за кредитен рејтинг „Фич“ соопшти дека би можела да го намали рејтингот „АА“ на Велика Британија поради се поголемата […] Повеќе »