автобуска несреќа Archives - Bits of insurance

Несреќата со автобусот ги отвори очите на другите компании за колективно осигурување

Несреќата со автобусот на „Дурмотурс“ којшто излета од патот кај с. Ласкараци ја отвори темата од потреба на колективно осигурување. […] Повеќе »

Страотна автобуска несреќа на автопатот Скопје – Тетово

Македонија е потресена од страотната и трагична автобуска сообраќајна несреќа која вчера на 13-ти се случи на автопатот Скопје – […] Повеќе »