авионска несреќа Archives - Bits of insurance

Етиописката авионска несреќа погубна за Boeing

Boeing минатата недела мораше да ја приземји целата флота на 737 MAX 8 авиони. Ова се случи по фаталната авионска […] Повеќе »

Кардиф парите што ги плати за Сала ќе ги добие од осигурувањето!

Кардиф веќе го регистрирал Сала во ФИФА, па тој ќе мора да им ја исплати целата сума на пари на […] Повеќе »