Вести од Македонија Archives - Bits of insurance

Генералниот директор на Сава Осигурување, Дракуловски, го промовира новиот продукт – осигурување на побарувања за сите бизнис клиенти

Сава Осигурување, како компанија која повеќе од 25 години е... Повеќе »

Дали поевтинувањето на зелениот картон за сметка на авто-одговорноста е исплатлива за граѓаните?

Премиерот Зоран Заев во рамките на трибина на СДСМ... Повеќе »

Нов производ во земјоделското осигугување

Раководителот на Агенцијата за супервизија на осигурувањето – проф.... Повеќе »

Конференција за Осигурување на побарувањата

Конференција на тема „Осигурување на побарувањата и придобивки за... Повеќе »

Основана Групацијата на финансиски друштва

Октомври октомври е многу активен месец за финтек индустријата... Повеќе »

Фондот за пензиско и инвалидско осигурување не одговара на претставките

Веќе три недели семејството на Бане Најдовски од Ајватовци... Повеќе »

„Кроациа Осигурување – Живот“ истрча најбрзо за двоцифрен раст на животното осигурување

„Кроациа осигурување – Живот“ во првото полугодие од годинава... Повеќе »

Generali е најдобрата осигурителна компанија според Форбс, сега присутна и во Македонија

Престижната италијанска групација „Генерали“ која од неодамна е присутна... Повеќе »

Конференција за технолошки иновации во осигурителниот сектор

Напредокот во осигурителната технологија може да донесе профит и... Повеќе »

Младите претприемачи и стартап компании влегуваат во осигурителната индустрија

Дигитализација на европскиот извештај за пријава на штета, онлајн... Повеќе »