Gane Angelov, Author at Bits of insurance

Што викате за 4 работни дена и кај нас?

Повеќе мали британски компании воведоа четиридневна работна недела за... Повеќе »

Какви се всушност условите за работа во Осигурителните компании?

За осигурителниот сектор важи дека е сектор кој има... Повеќе »