Atanas Dimovski, Author at Bits of insurance

Ако тргнувате на пат, осигурајте го вашиот дом од кражба и разбојништво

Во полн ек е сезоната на годишните одмори, периодот... Повеќе »

Неколку важни работи при склучување полиса за животно осигурување

Осигурувањето на живот е вид осигурување кај кое престанокот... Повеќе »

Дилемата дали да се осигурате ако сте спортист: Не размислувајте, веднаш направете полиса!!!

Спортистите кои целиот свој живот го посветуваат на тренирање... Повеќе »

Рајот за Македонците постои: Се вика Германија!

Владата на СР Германија на седница донесе одлука за... Повеќе »

E –трговијата во Македонија полека, но сигурно си го наоѓа своето место

Првиот термин „електронска“ се однесува на средството (медиумот) преку... Повеќе »

Осигурајте си ги домашните миленици: Ако нападнат или каснат човек, казните се големи

Како во светот, така и во Македонија, се почесто... Повеќе »

Осигурување на посеви и плодови за безгрижна пролет

Иако пролетта е на праг, по се изгледа дека... Повеќе »

Осигурувањето на домот неопходна инвестиција за мирен сон

Инвестирањето во домот е важен чекор, којшто подразбира постојана... Повеќе »

Осигурителна измама во обид: Словенка си ја отсекла раката за да добие пари од осигурителни компании

Каква страшна приказна се случила во Словенија, дури и... Повеќе »

Внимавајте при прекинување на животното осигурување: Овие работи морате да ги знаете!!!

Животот е полн со пресврти, подеми, падови и многу... Повеќе »