Гоце Илиевски, Author at Bits of insurance

Етиописката авионска несреќа погубна за Boeing

Boeing минатата недела мораше да ја приземји целата флота... Повеќе »

Причини зошто осигурителите користат вештачка интелигенција

Појавата на вештачката интелигенција (AI) претставува квантен скок во... Повеќе »
Volvo

Volvo ја ограничува брзината во новите возила

Шведскиот производител Volvo најави дека ја ограничува брзината во... Повеќе »
туристички агенции

Србија: скапите полиси затвораат туристички агенции

Повеќе од сто помали туристички агенции во Србија нема... Повеќе »

Страотна автобуска несреќа на автопатот Скопје – Тетово

Македонија е потресена од страотната и трагична автобуска сообраќајна... Повеќе »

Изберете осигурителен брокер за подобро покритие

Осигурителен брокер е лице, кое за разлика од осигурителниот... Повеќе »