септември 2019 - Bits of insurance

ДАЛИ ИМАТЕ ДОВОЛНО ПОЗНАВАЊЕ ЗА ДЕЈСТВУВАЊЕ ПРИ ПОЖАР?

Пожарите можат да бидат огромна опасност за вас и... Повеќе »

Агенцијата за супервизија на осигурување, домаќин на Регионален настан на осигурителни супервизори

Агенцијата за супервизија на осигурување по вторпат е домаќин... Повеќе »

InsurHack Skopje – хакатон посветен на осигурителната индустрија

InsurHack Skopje е хакатон посветен на осигурителната индустрија, а... Повеќе »

Осигурувањето во ерата на автономни автомобили

Осигурителната индустрија развива нови начини за проценка на ризик... Повеќе »

Работа од дома – безбедносна закана за компанијата

Голем дел од сопствениците на мали бизниси изјавуваат дека... Повеќе »

Осигурителниот пазар во последните 10 години со највисоки стапки, има перспективи за развој

Осигурителниот пазар во земјава во последните 10 години бележи... Повеќе »

Осигурителна улога што може да биде збришана од вештачката интелигенција

Вештачката интелигенција (ВИ) ќе има големо влијание врз прилагодувачите,... Повеќе »

Дали сајбер осигурувањето создава лажно чувство на сигурност?

Седум од 10 високи финансиски директори од најголемите светски... Повеќе »