VISA Zero – нова кредитна картичка од Стопанска банка - Bits of insurance

VISA Zero – нова кредитна картичка од Стопанска банка

VISA Zero од Стопанска банка е првата кредитна картичка во Македонија со 0{575989f8a8091d4d5e8e3b0412d0c63422c45ccab7e79d73fb167804c66881e0} каматна стапка  – ЗАСЕКОГАШ!

Максимален кредитен лимит на картичката е 50,000 МКД, додека месечната отплата е само 3{575989f8a8091d4d5e8e3b0412d0c63422c45ccab7e79d73fb167804c66881e0}, со можност за бесплатен траен налог или преку i-bank каналите на СБ.

VISA Zero е современа бесконтактна картичка за брзо, лесно и безбедно извршување на сите плаќања во земјата, во странство и на интернет, без провизија.

Кредитните и дебитните картички на Стопанска банка се први картички во РМ што го имаат 3D Secure стандардот (VbV и MC SecureCode), којшто овозможува извршување трансакции на интернет со високо ниво на безбедност насекаде во светот.

СБ и во оваа година ја продолжува промотивната понуда со можноста за подигнување на готовина без провиција во текот на последните викенди од секој месец во 2018 г. Промотивната понуда важи само за подигнувањето на готовина од банкоматите на Стопанска банка.

Повеќе информации на следниот линк.