Croatia osiguranje kredita се припои на Croatia osiguranje - Bits of insurance

Croatia osiguranje kredita се припои на Croatia osiguranje

Croatia osiguranje пополека си ги спојува своите ќерки фирми под себе, како што пред година дена го припои Croatia zdravstveno osiguranje, сега истото го направи со Croatia osiguranje kredita. Информацијата за припојувањето беше објавена на официјалниот сајт на Загребската берза.