Падот на криптовалутите продолжува - Bits of insurance

Падот на криптовалутите продолжува

Криптовалутите продолжуваат со својот пад, во рок од 24 часа падот на вредноста на криптовалутите се движи од 5{575989f8a8091d4d5e8e3b0412d0c63422c45ccab7e79d73fb167804c66881e0} до 15{575989f8a8091d4d5e8e3b0412d0c63422c45ccab7e79d73fb167804c66881e0}.

Вредноста на Биткоинот изнесува 6588 долари, додека вредноста на Етериумот изнесува 374 долари. Погледнете ја вредноста на останатите криптовалути.

Утрово BTC дојде до минимална вредност од 6460 долари.

Останува да го следиме движењето на криптовалутите кои се иднината на платежните средства.