Bitcoin се искачи над 8.000 долари - Bits of insurance

Bitcoin се искачи над 8.000 долари

btc

Ова е прв пат BTC да се искачи над 8.000 долари по 23 мај кога се спушти под 8.000 долари и долго се одржаваше на 6.000 долари.

Дали повторно BTC се враќа на патот кон височините или ќе се случи пад на неговата вредност останува да видиме. Доколку има некој расположен за анализа, теза или мислење може истото да го направи во коментар.

Ние искрено се надевам дека ова е почеток на враќањето на BTC и голем број од луѓето кои имаат вложено во моментите кога  BTC ја достигна својата максимална вредност од 20.000 долари ќе си ги повратат па дури и ќе остварат заработка од вложени пари.