Монетарни движења во мај - Bits of insurance

Монетарни движења во мај

MK_NBRM

Народна банка на Република Македонија го објави извештајот за монетарните движења во месец мај за Република Македонија. Истото може во целост да го погледнете подоле или на следниот линк.

[pdf-embedder url=”https://bitsofinsurance.bitnamiapp.com/wp-content/uploads/2018/06/Soopstenie_za_pecat_monetarni_dvizenja_2018_maj_mk.pdf”]