Презентација на Маја Кадиевска Војновиќ, вицегувернерка на НБРМ, “Монетарната политика и стабилноста на банкарските системи во земјите од регионот – една декада по банкротот на “Лиман Брадерс” (“Lehman Brothers”)” - Bits of insurance

Презентација на Маја Кадиевска Војновиќ, вицегувернерка на НБРМ, “Монетарната политика и стабилноста на банкарските системи во земјите од регионот – една декада по банкротот на “Лиман Брадерс” (“Lehman Brothers”)”

Презентација на Маја Кадиевска Војновиќ, вицегувернерка на НБРМ, на тема “Монетарната политика и стабилноста на банкарските системи во земјите од регионот – една декада по банкротот на “Лиман Брадерс” (“Lehman Brothers”)”, презентирана на панелот на гувернери во рамки на Состанокот на гувернери на народни банки, министри за финансии и директори на управи за јавни приходи од регионот, Бечичи, Црна Гора, 14-16 јуни, 2018 година

  pdf презентација 

(достапно само на англиски јазик)